Aanvraag indienen

Voor een aanvraag bij één van onze fondsen hanteren een aantal standaardcriteria. Wanneer u voldoet aan deze criteria, kunnen wij de aanvraag behandelen. Indien u twijfelt of uw onderneming aan één of meerdere van de criteria voldoet, plan dan een kennismaking onder aan deze pagina.

1
Starter of midden- en kleinbedrijf (MKB)

Er kunnen alleen financieringen worden verstrekt aan ondernemingen die onder de definitie van Midden- en kleinbedrijf (MKB) of starter vallen. Starters kunnen hun projecten tot aan 100% financiering voor hun project verkrijgen, voor MKB is het maximaal 55%.

2
Proof-of-Concept (TRL 3-5)

Het fonds financiert alleen projecten die zich in de Proof-of-Concept fase (Technical Readiness level 3 tot en met 5) begeven. Niet bekend met de TRL-niveaus? Kijk dan op onze website of plan een Kennismaking in via de knop onder aan deze pagina.

3
Statutair gevestigd in Noord-Holland

De statutaire zetel dient gevestigd te zijn de Provincie Noord-Holland om in aanmerking te komen voor financiering. Bent u voornemens de onderneming te vestigen in Noord-Holland? Neem dan contact met ons op via Kennismaken-knop onder aan deze pagina.

4
Projectfinanciering

Het fonds financiert alleen projecten. Dit betekent dat de activiteiten die u wilt laten financieren een duidelijk begin- en eindpunt hebben, met een onderliggende projectbegroting. Wanneer de financiering van het project groter is dan het maximale dat het fonds kan financieren, is er mogelijk cofinanciering benodigd. Neem contact op via de Kennismaken-knop wanneer dit onduidelijk is voor uw project.

Aanvraag dienen

Wanneer er vragen zijn over de aanvraag, criteria van het fonds of het project kunt u ook een kennismaking inplannen via onderstaande knop.